potravinářský průmysl

Odsávání prachu

a potravinářský průmysl

Zákony týkající se hygieny (HACCP) jsou přísné a přísně prosazovány v potravinářském nebo potravinářském průmyslu. Úkoly spojené s výrobou a přípravou potravinářských výrobků musí být prováděny co nejvíce hygienicky. To mimo jiné zahrnuje fyzický kontakt během provozu, ale také i“částice“ plovoucí ve vnitřním vzduchu, které se během výroby mohou usazovat v produktech. Částice prachu, ať už velké i malé, ve výrobní hale vzduchu nesmí vstupovat do jídla, protože to může způsobit zkažení. Kromě toho může suchý prach vstoupit do vzduchu při výrobě potravinářských výrobků nebo polotovarů. To vede k hygienickým problémům a může být také škodlivé pro personál (vdechnutí) nebo způsobit poruchy stroje, pokud se dostane na snímače citlivých strojů. Odsávání prachu v potravinářském průmyslu je tedy nutností.

    Máte dotazy ohledně vylepšení vnitřního ovzduší?

Průmyslová čistička  vzduchu

Odstraňuje (jemný)
prach, kouř a částice oleje v průmyslových budovách.

Firmy s čistým vzduchem

Čistič vzduchu pro odstranění nevhodných pachů

Pro průmysl potravinářských výrobků představuje prach zásadní problém, pokud jde o jeho dopad na kvalitu práce (včetně hygieny), produktivitu, náklady a zdraví zaměstnanců. Odstraňování prachu v hale je zapotřebí k vyřešení řády různých problémů.

Výhody HFE?

Speciálně pro potravinářský průmysl firma Euromate navrhla HFE, která snižuje prach o více než 90%. Zmenšení intenzity prachu vede k nižším nákladům na čištění, zmenšení nepřítomnosti zaměstnanců v důsledku nemoci, vyšší produktivitě a lepší kvalitě a hygieně práce. Instalace odsávání prachu ve výrobní hale je chytrou volbou. Odsávací jednotky Euromate jsou instalovány samostatně a nejsou připojeny k centrálnímu odsávacímu systému. Jedná se o jednotky plug-and-play, které přitahují vzduch, filtrují a vyfukují vyčištěný vzduch zpět do výrobní haly. Prachový odsávač Euromate je také instalován zdarma, je plug-and-play a je všestranný.

Výhody optimální kvality vzduchu v zubní laboratoři

Zlepšení kvality ovzduší v potravinářském průmyslu s odsáváním prachu přináší výhody, jako například:

  • Vyšší produktivita (zdravý vzduch udržuje zaměstnance v dobrém stavu)
  • Zdravé zásobování čerstvým vzduchem účinné odsávání a filtrací vnitřního vzduchu  
  • Žádné další nepříjemné zápachy, které mohou vzniknout při zpracování potravin   
  • Úspora energie: vyhřívaný a chlazený vzduch se rovnoměrně rozděluje skrze halu
  • Čerstvé, příjemné prostředí pro personál a zákazníky
  • Vyšší produktivita: pracovníci jsou na konci dne méně unavení   
  • Nižší náklady na čištění   
  • Nižší absence v důsledku nemoci  
  • Dobrý image firmy

Otázky nebo bezplatné rady?

Máte otázky ohledně čištění vzduchu v oboru potravinářského průmyslu? Prosím, ponechte svou e-mailovou adresu a telefonní číslo a budeme reagovat na Vaši zprávu co nejrychleji.

Bezpečnostní kód::
security code
Prosím, zadejte bezpečnostní kód:

Odeslat

Požádat o nabídku


    This will close in 0 seconds