Kontrola ethylenu
Zkažené ovoce je často výsledkem špatného zacházení, které způsobuje předčasné zrání a hnilobu. Jedna z největších hrozeb pro ovoce pochází ze samotného produktu. Ovoce produkuje jako součást dozrávání přirozený hormon, ethylen.
agriair
Výzva
Etylen je často produkován poškozeným ovocem a je znovu stimulován, když jsou produkty skladovány za nepříznivých podmínek. Různé druhy ovoce produkují ethylen v jiné míře a za různých podmínek. Příliš vysoká koncentrace ethylenu je nežádoucí.
Jak to funguje?
Naše řešení?
S Euromate AgriAir udržíte hladinu ethylenu pod kontrolou a tím zajistíte, že ovoce zůstane čerstvé a skladovatelnost se prodlouží.
Výhody
• Kontrola ethylenu
• Žádná překážka nepříjemných pachů
• Ovoce zůstává mnohem delší
• Méně (nežádoucí) odpad z produktu
• Efektivnější využití kapacity úložiště
• Nižší náklady na energii díky lepší cirkulaci vzduchu
• Stabilizovaná úroveň jakosti (uvnitř i vně ovoce)