kitchenfiltration-in-a-restaurant-pub

Kuchyňské odsávání

v restauraci

Kuchyně je nejdůležitější částí restaurace. Proto je důležité, aby vše bylo řádně uspořádáno, tak, aby se kuchaři mohli soustředit na své činnosti při vaření. Prakticky každá restaurace připravuje své vlastní pokrmy, díky čemuž mohou být ve varné oblasti vyráběny výpary. Činnosti, které se odehrávají v restaurační kuchyni, jsou velmi rozmanité. V důsledku toho je také rozmanitá různorodost znečišťujících látek, které se mohou dostat do ovzduší. Není zdravé, aby zaměstnanci v kuchyni museli neustále dýchat kouř, výpary a pachy, stejně jako mastné výpary, které mohou způsobit problémy v odsávacím kanálu, jako jsou škůdci nebo oheň. Nepříjemné pachy v kuchyni by neměly skončit v jídelně, protože by značně zhoršily stravovací zážitek. Kuchyňské odsávání v restauraci může pomoct s vyřešením těchto problémů.

    Máte dotazy ohledně vylepšení vnitřního ovzduší?

Kuchyňský vzduchový filtr

Odstraňuje mastnotu a pachy v kuchyni.

Firmy s čistým vzduchem

Čistič vzduchu pro odstranění nevhodných pachů

Přímé vytěžování z kuchyně do venkovního ovzduší není povoleno. Nejprve musí být znečištěný vzduch filtrován, aby znečišťující látky nemohly proniknout do venkovního vzduchu. Společnost Euromate vyvinula komerční kuchyňskou ventilaci pro průmysl pohostinství, která důkladně odfiltruje kuchyňské výpary a výpary a odstraňuje mastnotu a pachy. Tento systém extrakce se nazývá SFE. To umožňuje, aby byl vzduch bez vnějších problémů vyfukován venku a nikomu to neohrožuje. Zaměstnanci nebudou mít zdravotní problémy a zákazníci nebudou cítit vaření. Majitel restaurace bude mít také nižší náklady na údržbu vnitřku odsávacího kanálu a riziko požáru bude výrazně sníženo.

For whom  Is the Grace ElectroMax suitable for you?

The Grace ElectroMax is especially designed to remove smoke from smaller rooms and is therefore suitable for smaller boardrooms or meeting rooms where you or your  staff smoke occasionally.

 

Výhody optimální kvality vzduchu v zubní laboratoři

Zlepšení kvality ovzduší v restauraci prostřednictvím kuchyňské těžby poskytuje výhody, jako například:

  • Vyšší produktivita (zdravý vzduch udržuje zaměstnanci bdělé a pozorné)    
  • Zdravé zásobování čerstvým vzduchem účinné odsávání a filtrací vnitřního ovzduší
  • Žádné další nepříjemné pocity z nepříjemných pachů vaření, které se mohou při práci v kuchyni připravit
  • Úspora energie: vytápěný a chlazený vzduch se rovnoměrně rozděluje po celé kuchyně
  • Čerstvé a  příjemné kuchyně pro personál a zákazníky
  • Nižší náklady na čištění: ve filtru je zachycena mastnota a výpary jsou lépe odsávány venku
  • Dobrý image firmy

Otázky nebo bezplatné rady?

Máte otázky ohledně čištění vzduchu v zubní laboratoři? Prosím, ponechte svou e-mailovou adresu a telefonní číslo a budeme reagovat na Vaši zprávu co nejrychleji.

Bezpečnostní kód::
security code
Prosím, zadejte bezpečnostní kód:

Odeslat

Požádat o nabídku


    This will close in 0 seconds