Odsávání prachu
a potravinářský průmysl
Zákony týkající se hygieny (HACCP) jsou přísné a přísně prosazovány v potravinářském nebo potravinářském průmyslu. Úkoly spojené s výrobou a přípravou potravinářských výrobků musí být prováděny co nejvíce hygienicky. To mimo jiné zahrnuje fyzický kontakt během provozu, ale také i”částice” plovoucí ve vnitřním vzduchu, které se během výroby mohou usazovat v produktech. Částice prachu, ať už velké i malé, ve výrobní hale vzduchu nesmí vstupovat do jídla, protože to může způsobit zkažení. Kromě toho může suchý prach vstoupit do vzduchu při výrobě potravinářských výrobků nebo polotovarů. To vede k hygienickým problémům a může být také škodlivé pro personál (vdechnutí) nebo způsobit poruchy stroje, pokud se dostane na snímače citlivých strojů. Odsávání prachu v potravinářském průmyslu je tedy nutností.
Máte dotazy ohledně vylepšení vnitřního ovzduší?
Průmyslová čistička vzduchu
Odstraňuje (jemný)
prach, kouř a částice oleje v průmyslových budovách.
Firmy s čistým vzduchem
Čistič vzduchu pro odstranění nevhodných pachů
Pro průmysl potravinářských výrobků představuje prach zásadní problém, pokud jde o jeho dopad na kvalitu práce (včetně hygieny), produktivitu, náklady a zdraví zaměstnanců. Odstraňování prachu v hale je zapotřebí k vyřešení řády různých problémů.
Výhody HFE?
Speciálně pro potravinářský průmysl firma Euromate navrhla HFE, která snižuje prach o více než 90%. Zmenšení intenzity prachu vede k nižším nákladům na čištění, zmenšení nepřítomnosti zaměstnanců v důsledku nemoci, vyšší produktivitě a lepší kvalitě a hygieně práce. Instalace odsávání prachu ve výrobní hale je chytrou volbou. Odsávací jednotky Euromate jsou instalovány samostatně a nejsou připojeny k centrálnímu odsávacímu systému. Jedná se o jednotky plug-and-play, které přitahují vzduch, filtrují a vyfukují vyčištěný vzduch zpět do výrobní haly. Prachový odsávač Euromate je také instalován zdarma, je plug-and-play a je všestranný.
Výhody optimální kvality vzduchu v zubní laboratoři
Zlepšení kvality ovzduší v potravinářském průmyslu s odsáváním prachu přináší výhody, jako například:
- Vyšší produktivita (zdravý vzduch udržuje zaměstnance v dobrém stavu)
- Zdravé zásobování čerstvým vzduchem účinné odsávání a filtrací vnitřního vzduchu
- Žádné další nepříjemné zápachy, které mohou vzniknout při zpracování potravin
- Úspora energie: vyhřívaný a chlazený vzduch se rovnoměrně rozděluje skrze halu
- Čerstvé, příjemné prostředí pro personál a zákazníky
- Vyšší produktivita: pracovníci jsou na konci dne méně unavení
- Nižší náklady na čištění
- Nižší absence v důsledku nemoci
- Dobrý image firmy
Otázky nebo bezplatné rady?
Máte otázky ohledně čištění vzduchu v oboru potravinářského průmyslu? Prosím, ponechte svou e-mailovou adresu a telefonní číslo a budeme reagovat na Vaši zprávu co nejrychleji.