![Kitchen-extraction-in-the-catering Kitchen-extraction-in-the-catering](https://euromate.cz/wp-content/uploads/elementor/thumbs/Kitchen-extraction-in-the-catering-nw3ys2kg0dlccfihcm43zetlop7ezarz4ebzl73o7g.jpg)
Air cleaner
v gastronomii
Prakticky každá cateringová společnost vyrábí své vlastní pokrmy a občerstvení. Ty jsou obecně připraveny v komerční kuchyni. Povaha práce v sektoru stravování je různorodá, což znamená, že do ovzduší se může dostat řada znečišťujících látek. Během práce v kuchyni jsou páry produkované z výparů v důsledku vaření, hlubokého smažení a pečení. Dýmy a výpary by neměly zůstat v kuchyňském vzduchu, protože způsobují problémy týkající se zdraví zaměstnanců a zápachu. Výpary musí být vysáté do venkovního prostředí se speciálním kuchyňským odsáváním pro sektor stravování.
Máte dotazy ohledně vylepšení vnitřního ovzduší?
Firmy s čistým vzduchem
![Euromate_References_DHL](https://euromate.cz/wp-content/uploads/2018/08/Euromate_References_DHL.png)
![Euromate_References_Holland-Casino](https://euromate.cz/wp-content/uploads/2018/08/Euromate_References_Holland-Casino.png)
![Euromate_References_Ikea](https://euromate.cz/wp-content/uploads/2018/08/Euromate_References_Ikea.png)
![Euromate_References_Lufthansa](https://euromate.cz/wp-content/uploads/2018/08/Euromate_References_Lufthansa.png)
![Euromate_References_RTL4_2](https://euromate.cz/wp-content/uploads/2018/08/Euromate_References_RTL4_2.png)
![Euromate_References_Sappi_2](https://euromate.cz/wp-content/uploads/2018/08/Euromate_References_Sappi_2.png)
![Euromate_References_Schiphol_2](https://euromate.cz/wp-content/uploads/2018/08/Euromate_References_Schiphol_2.png)
![Euromate_References_Siemens1](https://euromate.cz/wp-content/uploads/2018/08/Euromate_References_Siemens1.png)
![Euromate_References_SNS](https://euromate.cz/wp-content/uploads/2018/08/Euromate_References_SNS.png)
![Euromate_References_Sodexo](https://euromate.cz/wp-content/uploads/2018/08/Euromate_References_Sodexo.png)
![Euromate_References_TVM](https://euromate.cz/wp-content/uploads/2018/08/Euromate_References_TVM.png)
![Euromate_References_UMC](https://euromate.cz/wp-content/uploads/2018/08/Euromate_References_UMC.png)
![Euromate_References_UwV](https://euromate.cz/wp-content/uploads/2018/08/Euromate_References_UwV.png)
![Euromate_References_Vattenfall_2](https://euromate.cz/wp-content/uploads/2018/08/Euromate_References_Vattenfall_2.png)
![Euromate_References_Vitalis](https://euromate.cz/wp-content/uploads/2018/08/Euromate_References_Vitalis.png)
![Euromate_References_Vitens](https://euromate.cz/wp-content/uploads/2018/08/Euromate_References_Vitens.png)
![Euromate_References_Zorgboog](https://euromate.cz/wp-content/uploads/2018/08/Euromate_References_Zorgboog.png)
![Roveg](https://euromate.cz/wp-content/uploads/2018/08/Roveg.jpg)
![TNT-Express-200x100](https://euromate.cz/wp-content/uploads/2018/08/TNT-Express-200x100.jpg)
![Unilever-200x100](https://euromate.cz/wp-content/uploads/2018/08/Unilever-200x100.jpg)
![Volkswagen-200x100](https://euromate.cz/wp-content/uploads/2018/08/Volkswagen-200x100.jpg)
![warsteiner-200x100](https://euromate.cz/wp-content/uploads/2018/08/warsteiner-200x100.jpg)
Který komerční ventilační systém pro kuchyně je nejvhodnější pro sektor stravování?
Kuchyňské páry a kuchyňské výpary nelze jednoduše vypouštět ven (jak je tomu v Nizozemsku). Nejprve filtrační systém v komerčním kuchyňském větrání musí vyčistit znečištěný vzduch, po němž může být vzduch vypouštěn ven. Musí to být provedeno důkladně, protože pokud se v potrubí nachází tuk, vznikne riziko požáru. Rovněž je třeba vyvinout úsilí k minimalizaci zápachu.
Přejete si snížení nákladu na údržbu a omezit nepříjemné pachy?
Filtrační systém Euromate SFE je umístěn v potrubí. Tento filtrační systém zachycuje mastnotu / olej a také nejmenší znečišťující látky (jako jsou částice sazí). Tím se snižuje riziko vzniku požáru prakticky na nulu a náklady na údržbu vnitřku potrubí spolu s obtěžujícími pachy jsou výrazně sníženy.
Výhody kuchyňské filtrace Euromate v oblasti stravování
Zlepšení kvality ovzduší v sektoru gastronomie pomocí kuchyňské těžby přináší výhody, jako například:
- Vyšší produktivita (zdravý vzduch udržuje zaměstnanci bdělé a pozorné)
- Zdravé zásobování čerstvým vzduchem, účinnou extrakcí a filtrací vnitřního vzduchu
- Žádné další nepříjemné pocity z nepříjemných pachů vaření, které mohou vzniknout při práci v oblasti stravování
- Úspora energie: vytápěný a chlazený vzduch je rovnoměrně rozdělen po celé kuchyní
- Čerstvé, příjemné kuchyně pro personál a zákazníky
- Nižší náklady na čištění: filtr zachycuje mastnotu a výpary
- Dobrý image společnosti
Otázky nebo bezplatné rady?
Máte otázky ohledně čištění vzduchu v zubní laboratoři? Prosím, ponechte svou e-mailovou adresu a telefonní číslo a budeme reagovat na Vaši zprávu co nejrychleji.