Kitchen-extraction-in-the-catering

Air cleaner

v gastronomii

Prakticky každá cateringová společnost vyrábí své vlastní pokrmy a občerstvení. Ty jsou obecně připraveny v komerční kuchyni. Povaha práce v sektoru stravování je různorodá, což znamená, že do ovzduší se může dostat řada znečišťujících látek. Během práce v kuchyni jsou páry produkované z výparů v důsledku vaření, hlubokého smažení a pečení. Dýmy a výpary by neměly zůstat v kuchyňském vzduchu, protože způsobují problémy týkající se zdraví zaměstnanců a zápachu. Výpary musí být vysáté do venkovního prostředí se speciálním kuchyňským odsáváním pro sektor stravování.

    Máte dotazy ohledně vylepšení vnitřního ovzduší?

Kuchyňský vzduchový filtr

Odstraňuje mastnotu a pachy v kuchyni.

Firmy s čistým vzduchem

Který komerční ventilační systém pro kuchyně je nejvhodnější pro sektor stravování?

Kuchyňské páry a kuchyňské výpary nelze jednoduše vypouštět ven (jak je tomu v Nizozemsku). Nejprve filtrační systém v komerčním kuchyňském větrání musí vyčistit znečištěný vzduch, po němž může být vzduch vypouštěn ven. Musí to být provedeno důkladně, protože pokud se v potrubí nachází tuk, vznikne riziko požáru. Rovněž je třeba vyvinout úsilí k minimalizaci zápachu.

Přejete si snížení nákladu na údržbu a omezit nepříjemné pachy?

Filtrační systém Euromate SFE je umístěn v potrubí. Tento filtrační systém zachycuje mastnotu / olej a také nejmenší znečišťující látky (jako jsou částice sazí). Tím se snižuje riziko vzniku požáru prakticky na nulu a náklady na údržbu vnitřku potrubí spolu s obtěžujícími pachy jsou výrazně sníženy.

Výhody kuchyňské filtrace Euromate v oblasti stravování

Zlepšení kvality ovzduší v sektoru gastronomie pomocí kuchyňské těžby přináší výhody, jako například:   

  • Vyšší produktivita (zdravý vzduch udržuje zaměstnanci bdělé a pozorné)
  • Zdravé zásobování čerstvým vzduchem, účinnou extrakcí a filtrací vnitřního vzduchu
  • Žádné další nepříjemné pocity z nepříjemných pachů vaření, které mohou vzniknout při práci v oblasti stravování
  • Úspora energie: vytápěný a chlazený vzduch je rovnoměrně rozdělen po celé kuchyní
  • Čerstvé, příjemné kuchyně pro personál a zákazníky
  • Nižší náklady na čištění: filtr zachycuje mastnotu a výpary
  • Dobrý image společnosti

Otázky nebo bezplatné rady?

Máte otázky ohledně čištění vzduchu v zubní laboratoři? Prosím, ponechte svou e-mailovou adresu a telefonní číslo a budeme reagovat na Vaši zprávu co nejrychleji.

Bezpečnostní kód::
security code
Prosím, zadejte bezpečnostní kód:

Odeslat

Požádat o nabídku


    This will close in 0 seconds